vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

230/400V

2 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

2 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

230v lampen bij Growexpert

Op zoek naar een 230v lamp die aan al uw wensen voldoet? Een lamp die niet snel stuk gaat en die genoeg vermogen levert om uw planten genoeg licht te geven? Dan hoeft u alleen maar even in de webshop van Growexpert te kijken. Wij hebben een grote hoeveelheid lampen voor u in ons assortiment. U kunt daarbij denken aan kweeklampen van 150 tot 400 watt, aan TL-lampen en onze 230v lampen. Meer vermogen nodig? Dan verkopen we ook nog 400v lamp.

Lampen in ons assortiment

Het belang van goede lampen voor uw kweekomgeving mag niet onderschat worden. Planten groeien nu eenmaal het beste als ze de hele dag door voldoende licht krijgen. Dat is het mooie van het kweken van planten in een kas of ander soort kweekruimte. U bent daar niet gehouden aan de uren zonlicht die u in Nederland heeft, maar kunt gewoon een 230v lamp neerzetten, die uw planten of gewassen de noodzakelijke Vitamine E geeft!

230v lampen aanschaffen

Bij ons een nieuwe lamp aanschaffen is zeer eenvoudig. Heeft u bijvoorbeeld een 400v lamp nodig, dan kunt u die eenvoudig selecteren in onze webshop. U kiest hoeveel van deze lampen u nodig heeft en geeft uw adresgegevens aan ons door. Nog even uw betaalgegevens invullen en uw bestelling is al gedaan. Wij zorgen er dan voor dat uw pakketje veilig, stevig ingepakt uw kant opkomt.