Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Analoge tijdschakelaar

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Handig tijd instellen met een analoge tijdschakelaar

Wilt u instellen wanneer bijvoorbeeld uw planten weer water nodig hebben? Met behulp van een analoge tijdschakelaar zorgt u ervoor dat dit in een handomdraai gebeurt. Sluit de tijdschakelaar aan op een bewateringssysteem, draai aan de knop om het tijdstip te kiezen waarop deze in actie moet komen en u bent klaar. Als de schakelaar, die functioneert als een soort van wekker, het gewenste tijdstip heeft bereikt, schakelt deze automatisch het bewateringssysteem in. Verder heeft u hier geen omkijken naar. Het gebruiksgemak van een tijdschakelaar die analoog werkt is groot. Een bijkomend voordeel van een dergelijke schakelaar is dat hij zelf verder niet op elektriciteit werkt.

Een tijdschakelaar die analoog werkt

Met behulp van een dergelijke schakelaar is het kweken van planten weer een stukje eenvoudiger geworden. Bij Growexpert.nl vindt u een groot assortiment aan spullen die u het kweken van planten zo makkelijk en aangenaam mogelijk maken. De spullen die wij verkopen bestrijken het gehele scala aan producten die u bij het kweken nodig kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan voeding voor uw planten, maar ook een bodem waar u de planten in kunt laten groeien. We verkopen kweektenten en mini kassen, en daarnaast een breed assortiment aan bewateringssystemen en tijdregelaars. Eigenlijk kunt u het zo gek niet bedenken of we hebben het wel in onze webshop staan. Deze producten vindt u overigens ook in onze fysieke winkel in Landgraaf.

Uw tijdschakelaar bestellen bij Growexpert.nl

U bestelt uw producten snel en eenvoudig bij Growexpert.nl. Geef bij het product van uw keuze aan hoeveel exemplaren u nodig heeft en deze worden in uw winkelmandje gezet. Even uw gegevens invoeren en u kunt tot betaling overgaan. Na het betalen zorgen wij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk uw kant opkomt. In de regel is een bestelling binnen 24 uur na betaling bij u afgeleverd.