Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

APTUS PREMIUM COLLECTION K-BOOST 500 ML

Snel Overzicht

APTUS PREMIUM COLLECTION K-BOOST 500 ML


K-Boost is een krachtige afbloeistimulator voor de laatste weken. Planten hebben in de afbloeifase een grote behoefte aan kalium, K-Boost is hier dan ook speciaal voor ontwikkeld. K-Boost bevat kalium en linksdraaiende aminozuren. K-Boost is volledig wateroplosbaar en laat ook geen residuen achter.


K-Boost is een organisch product dat uitblinkt door de opneembaarheid van de afbloeibevorderende actieve stoffen. K-Boost heeft hierdoor een krachtig stimulerend effect op het afbloeiproces en verhoogt de opbrengst en kwaliteit. Met K-Boost haalt u in de afbloeifase een optimaal rendement zonder risico van verstoppingen.


Voordelen  • bio-minerale afbloeistimulator;

  • verstevigt eindproduct;

  • opbrengstverhogend;

  • verbetert kwaliteit.


Tips & Trucs


Gebruik K-Boost gedurende de laatste twee weken voor een keihard eindproduct. K-Boost heeft in een iets hogere dosering een nog beter effect. Probeer eens een dubbele dosering van 100 ML / 100 L. K-Boost is volledig wateroplosbaar en zorgt niet voor verstoppingen in druppelsystemen. K-Boost heeft een minimaal effect op de pH en EC van de voedingsoplossing. Samenstelling K-Boost bevat linksdraaiende aminozuren, kalium en organische stikstof.


Toepassing


Gebruik K-Boost vanaf de 5e week tot en met de 7e week bloei. Gebruik 30-50 ML K-Boost per 100 liter water. Schudden voor gebruik. Volledig wateroplosbaar Laat geen residuen achter in druppelsystemen. Koel en droog bewaren buiten het bereik van kinderen.

Normale prijs: € 21,50

Speciale prijs: € 20,43

OF

Details

Aptus K-Boost is een krachtige afbloeistimulator. Planten hebben in de afbloeifase een grote behoefte aan kalium, K-Boost is hier dan ook speciaal voor ontwikkeld.