ATA NRG ROOT-C 500 ML

€ 22,32

Een groot en gezond wortelstelsel draagt in belangrijke mate bij aan een goed ontwikkelde plant. Om dit mogelijk te maken zorgt de organische wortel stimulator ATA NRG Root-C voor een snelle en krachtige groei van het wortelstelsel en heeft het een preventieve werking tegen bodemziekten zoals Pythium, Fusarium en Wortelluis. 

- +
ATA NRG ROOT-C 500 ML
Art.nr.: f70542

De wortels zullen sneller vertakken en ook de omvang van het wortelvolume zal bijzonder toenemen, waardoor de plant meer houvast krijgt en haar omvang ook bovengronds zal uitbreiden. Ook zal de plant met een goed ontwikkeld en verankerd wortelstelsel in het eindstadium meer bloemtrossen kunnen dragen, wat uiteindelijk zal resulteren in een betere oogst!

Toepassing
Vanaf de 1ste week toevoegen aan het voedingswater. Na de 2de week vervangen door Ata Organics Alga-C.

Kweektip
Atami adviseert om bij aanvang van de kweekcyclus Root-C te gebruiken en na twee weken over te stappen op Alga-C, de organische groeistimulator. Op die manier behaalt men het beste resultaat!

Dosering
1 tot 5 ml per liter voedingswater.

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.Een groot en gezond wortelstelsel draagt in belangrijke mate bij aan een goed ontwikkelde plant. Om dit mogelijk te maken zorgt de organische wortel stimulator ATA NRG Root-C voor een snelle en krachtige groei van het wortelstelsel en heeft het een preventieve werking tegen bodemziekten zoals Pythium, Fusarium en Wortelluis.

shippingVerzending wereldwijd
returnGratis retour binnen 7 dagen indien in aanmerking komend, zo eenvoudig
supplierLeverancier geeft rekeningen voor dit product
paymentBetaal online of bij ontvangst van goederen