Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Canna Aqua

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Aqua Canna bij Growexpert

Canna staat bekend als zijnde een van de beste producenten op het gebied van voedsel voor uw planten. Het is een bedrijf dat in Nederland is opgericht maar dat inmiddels over de hele wereld actief is. Onderzoekers gaan in verschillende landen aan de slag om de producten van Canna nog meer te verbeteren, of juist nieuwe producten te ontwikkelen. Canna Aqua is een van de absoute topproducten van dit bedrijf.

Aqua van Canna

Zoals de naam al impliceert is Canna Aqua een vloeibaar soort voedsel. Hierdoor werkt het sneller dan andere soorten plantenvoeding. Het is perfect geschikt voor recirculerende hydro kweeksystemen. U kunt daarbij onder andere denken aan Nutrient Flow Technique. Het is speciaal ontwikkeld om aan alle eisen van planten te voldoen die zich nog volop in de groeifase bevinden.

Aqua Canna kopen bij Growexpert

Als u overtuigd bent geraakt van de onmiskenbare kwaliteiten van Canna Aqua, dan kunt u dit zonder problemen aanschaffen in onze webshop, of in onze fysieke winkel. Online geeft u aan hoeveel u nodig heeft van dit product, waarna u uw gegevens invult en de bestelling in orde maakt. Hebben wij het product in de gewenste hoeveelheid in huis, dan sturen wij u dit binnen 24 uur toe.