DEENSE BODEM 202 X 106 CM | ENKEL AF TE HALEN

€ 66,45

LET OP: Dit artikel is enkel af te halen in een van onze vestigingen.

De rechthoekige kweekbak heeft een bodem van 202 cm x 106 cm. Dit maakt de bak ideaal voor de afwatering van hydro kweeksystemen. Deze bodems worden geproduceerd in Denemarken en zijn uitermate geschikt voor een Eb en Vloed of Hydrosysteem op tafelhoogte. Ook verkrijgbaar, is een bodem doorvoer.

- +
DEENSE BODEM 202 X 106 CM | ENKEL AF TE HALEN
Art.nr.: i134805

De rechthoekige kweekbak heeft een bodem van 202 cm x 106 cm. Dit maakt de bak ideaal voor de afwatering van hydro kweeksystemen. Deze bodems worden geproduceerd in Denemarken en zijn uitermate geschikt voor een Eb en Vloed of Hydrosysteem op tafelhoogte. Ook verkrijgbaar, is een bodem doorvoer. Hiermee kunt u eenvoudig uw systeem aansluiten op water- en afvoersystemen.

Toepassing
Bij de irrigatie van planten via een druppelsysteem is het onvermijdelijk dat er na afloop een teveel aan voedingsstoffen achterblijft in potten, platen of blokjes. Deense bodems hebben diepe schuine drainage gaten waardoor het overtollige (voedings)water goed wordt afgevoerd en uw planten niet in het water blijven staan.

Het gebruik van Deense bodems is een populair systeem voor alle soorten kweektechnieken, maar vooral voor steenwolmatten. Een bak van 1 x 1 m is perfect voor 5 steenwolplaten met 5 planten in elke plaat. Een even succesvolle techniek, is het gebruik van 9-12 ronde potten van 10 liter met aarde en een sprinklerinstallatie. U kunt de bakken op een frame monteren en de afvoer in serie schakelen met behulp van PVC-buizen en fittingen. Hierdoor wordt het spoelen eenvoudiger.

We raden u aan een afvoer met schroefdraad en 25 mm buis en fittingen te gebruiken om deze afvoer naar een afvaltank of terug naar uw hoofdreservoir te leiden.

shippingVerzending wereldwijd
returnGratis retour binnen 7 dagen indien in aanmerking komend, zo eenvoudig
supplierLeverancier geeft rekeningen voor dit product
paymentBetaal online of bij ontvangst van goederen