vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Dimlux Xtreme EVSA

11 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

11 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

De Dimlux Extreme bij Growexpert

Bij het kweken van planten en gewassen in een afgeschermde kweekomgeving, is de verlichting een belangrijk onderdeel. Zonder goede verlichting kunnen planten niet optimaal tot wasdom komen. Bij Growexpert verkopen we de verlichting van het merk Dimlux, waaronder ook de Dimlux Extreme serie. Neem bijvoorbeeld de Dimlux EVSA, een verlichting die op 230 volt tot wel 600 Watt kan produceren.

EVSA van Dimlux

Als u op zoek bent naar goede verlichting voor in bijvoorbeeld een plantenkas, dan hoeft u niet verder te kijken dan de verlichting van Dimlux. Dit is een van de topmerken op het gebied van verlichting met hoge voltages, waardoor u uw planten optimaal kunt baden in licht. Dit is belangrijk om een zo mooi mogelijk resultaat uit uw planten te halen. Wij kunnen u dan ook aanraden om de producten van Dimlux Extreme eens te bekijken in onze webshop.

Advies over de Dimlux EVSA

Wilt u eerst meer weten voordat u besluit tot aanschaf van de EVSA van Dimlux over te gaan? U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen. Wij staan altijd klaar voor vragen over de producten die we verkopen, het maakt daarbij niet uit om welk product het gaat. U bent ook altijd van harte welkom om in onze fysieke showroom langs te komen en daar te bekijken hoe onze producten werken.