Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Druppelaar planten

7 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

7 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Uw planten water geven met behulp van een druppelaar

Bij Growexpert.nl verkopen we meerdere producten die eigenlijk onmisbaar zijn als u ervoor wilt zorgen dat uw planten zo effectief mogelijk groeien en bloeien. Denk daarbij bijvoorbeeld ook eens aan een druppelaar voor planten. Met behulp van een dergelijke planten druppelaar krijgen planten automatisch water. Het druppelsysteem kan planten precies zo water geven als u dat wilt. Het neemt u heel wat werk uit handen als u dat niet meer zelf, of in ieder geval minder, hoeft te doen! Druppelaars zijn te verkrijgen in heel wat verschillende soorten en maten. Bij Growexpert.nl vindt u de beste systemen die er online te vinden zijn.

Met een druppelaar uw planten effectief bewateren

Bij Growexpert.nl vindt u druppelaars van merken als Blumat en Saturnus. Deze topmerken maken systemen die effectief zijn, en waar u een behoorlijk gebied mee kunt bestrijken. Het is namelijk mogelijk om de elementen van deze druppelaars aan elkaar te koppelen, om het gebied zoveel als u maar wilt uit te breiden. Druppelaars zijn meestal voorzien van allerhande verschillende accessoires. Koopt u een planten druppelaar van een van onze merken, dan wordt deze geleverd met een CNL-slang, steker en een drukventiel. Zo kunt u direct aan de slag met uw nieuwe druppelsysteem zonder dat u hier verder nog nieuwe onderdelen bij hoeft te kopen.

Het beste druppelsysteem voor uw planten

Als u een goed druppelsysteem wilt kopen, dan moet u bij Growexpert.nl zijn. Bij ons vindt u niet alleen de beste, meest complete producten, wij kunnen u ook terzijde staan met vakkundig advies. Onze professionele medewerkers helpen u graag. Zij kunnen u vertellen wat u allemaal nodig heeft voor een effectief druppelsysteem en delen hun kennis graag met u. U kunt ons bereiken via e-mail of telefoon, maar u bent ook altijd welkom in onze growshop in Landgraaf. Ook als u andere vragen heeft over het zo mooi mogelijk laten groeien en bloeien van planten!