vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Duo Fluor

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Duo Fluor lampen

Op zoek naar een lamp die gebruikt kan worden in zowel de groeiperiode als de bloeiperiode van uw planten of gewassen? Kijk dan eens bij onze Duo Fluor lamp. Deze lamp is er speciaal op ontworpen om verschillende lichtsterktes af te kunnen geven, waar ook de naam Duo Fluor vandaan komt. In de bloeiperiode heeft een lamp minder fel licht nodig, terwijl dit in de groeiperiode wel een hogere felheid mag hebben.

Een fluor lamp kopen bij Growexpert

Bij Growexpert vindt u alles dat u maar nodig kunt hebben voor het zo goed mogelijk laten groeien en bloeien van uw planten. U kunt daarbij zodoende inderdaad ook denken aan een duo fluor lamp. Deze lamp is dusdanig afgesteld dat hij zowel 2100 graden Kelvin af kan geven als 4000 graden Kelvin. Bij 2100 graden is de kleur van het licht rood, bij 4000 heb je te maken met echt daglicht.

Duo fluor, de ideale soort lamp voor kwekers

Growexpert is de website waar u de handigste producten vindt voor elke kweker. Wij verkopen producten die zowel thuiskwekers als professionele kwekers kunnen gebruiken bij hun kweekwerkzaamheden. Meer weten? Kijk dan eens rond op onze site of neem gerust contact met ons op voor advies.