FILTERSOK STOFFILTER CARBORIGINAL 1000M³

€ 10,15

Een stoffilter onderschept de grotere stof deeltjes, waardoor een langere levensduur van uw koolstoffilter wordt bereikt. Deze filtersok is geschikt voor de Carboriginal koolstoffilter 1000m³, maar daarnaast ook voor de volgende filters: Can-Lite, Empire Lite en de Wilco Luchtfilter.

- +
FILTERSOK STOFFILTER CARBORIGINAL 1000M³
Art.nr.: c4073-1

Koolstoffilters laten onaangename geuren en schadelijke gassen verdwijnen. Door de goede eigenschap van kool, hoeft de geur of het gas slechts maar in aanraking te komen met de actieve koolstofdeeltjes en deze verdwijnt.

Actief kool is echter zeer gevoelig voor stof. Na verloop van tijd neemt de werking van de kooldeeltjes af. Wij raden daarom aan om voor een blijvend goed resultaat na 4 of 5 maanden het filterdoek te vervangen. Het stoffilter onderschept de grotere stof deeltjes, waardoor een langere levensduur van de filter wordt bereikt.

Deze filtersok is geschikt voor de Carboriginal koolstoffilter 1000m³, maar daarnaast ook voor de volgende filters: Can-Lite, Empire Lite en de Wilco Luchtfilter. Voor de kleinere filters dient de filtersok op lengte te worden geknipt.

Afmeting filtersok: 500 x Ø 300 mm

shippingVerzending wereldwijd
returnGratis retour binnen 7 dagen indien in aanmerking komend, zo eenvoudig
supplierLeverancier geeft rekeningen voor dit product
paymentBetaal online of bij ontvangst van goederen