Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

JIFFY JIFFY-7 Ø44 MM DOOS 1000 STUKS

Snel Overzicht

JIFFY JIFFY-7 Ø44 MM DOOS 1000 STUKS


Jiffy is al meer dan 55 jaar de innovatieve partner voor de professionele kweker. Het is begonnen met de ontwikkeling van de Jiffypot die een revolutie in de tuinbouw heeft veroorzaakt. Sindsdien heeft Jiffy nieuwe producten gemaakt en zich ontwikkeld tot een bedrijf dat niet meer uit de tuinbouw is weg te denken.


Jiffy-7 is een bewezen bewortelingssysteem dat over de jaren wereldwijd bekendheid heeft verworven. de Jiffy-7 maakt gebruik van het speciale ‘container and media in one’ Jiffy concept. De Jiffy-7 is wereldwijd verkrijgbaar en wordt gebruikt voor het bewortelen van vele gewassen en is uiterst schoon en kostenbesparend in vergelijking met andere bestaande systemen. Jiffy-7 is verkrijgbaar op Poly-roll, in vele verschillende maten als ook in vele verschillende trays en strippen voor de Europese en de Noord amerikaanse standaard systemen zodat het Jiffy-7 product uitstekend mechanisch verwerkt kan worden op elk tuinbouwbedrijf wereldwijd. Het product staat continue onder het strenge toezicht van ‘Jiffy Quality control’ om onze klanten van een hoogwaardig product te verzekeren.


Het continue testen van de Jiffy-7 wordt mogelijk gemaakt door proeven wereldwijd bij grotere kwekerijen, proefstations en intern ‘Jiffy onderzoek’ Vooral de testen die uitgevoerd worden door onze wereldwijde klanten maken dat ons product voortdurend aangepast wordt aan de hoogste eisen die door de moderne kweker gesteld worden. Dit maakt Jiffy-7 een favoriete keus voor de kwekers wereldwijd.

Normale prijs: € 78,81

Speciale prijs: € 74,87

OF

Details

Jiffy-7 is een bewezen bewortelingssysteem dat over de jaren wereldwijd bekendheid heeft verworven. de Jiffy-7 maakt gebruik van het speciale ‘container and media in one’ Jiffy concept.