vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

LightRail Light Movers

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een railsysteem gebruiken voor uw verlichting

Heeft u een kweekomgeving die zich geheel indoor bevindt? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden van een railsysteem voor verlichting. Met een dergelijke lichtrail heeft u mogelijkheden om de lichtsterkte te variëren. Het is dan ook makkelijker om een roulatiesysteem te maken voor uw verlichting. Lichtrails worden veel gebruikt door professionele kwekers, alsmede door enthousiaste thuiskwekers met serieuze aspiraties.

Railsysteem voor verlichting

Bij Growexpert weten we alles van het kweken van planten. We hebben niet voor niets een zeer ruim assortiment van meer dan 2000 producten voor u bij elkaar gezocht. Elk van deze producten kan zo door u ingezet worden om het kweken van uw planten te bevorderen. Ook voor een lichtrail zit u bij ons goed. En, we verkopen niet alleen de lichtrails, maar ook alle andere benodigdheden die u hierbij maar kunt gebruiken.

Advies over lichtrails

We kunnen ons voorstellen dat het ontwerpen en installeren van een railsysteem voor de verlichting in uw kweekruimte een behoorlijke uitdaging lijkt. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor advies. We helpen u graag met het samenstellen van een goed systeem. Ook voor advies over onze vele andere producten staan onze ervaren medewerkers altijd voor u klaar.