vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Lumatek

4 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

4 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Ballast van Lumatek

Voor een plantenkas of andere indoor kweekomgeving is het van groot belang dat uw planten of gewassen optimaal belicht worden. Hiervoor zijn meerdere producten verkrijgbaar. Bij Growexpert verkopen we onder andere Lumatek ballast. Met behulp van deze Lumatek EVSA verlichting verzekert u zich ervan dat uw planten de verlichting krijgen die ze nodig hebben om optimaal te kunnen groeien en bloeien.

Lumatek elektronische ballast

Lumatek is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van verlichting voor plantenkassen en kweekomgevingen. Lumatek ballast is dan ook een product dat we zonder enig voorbehoud aan u kunnen aanbevelen. Als u van tevoren toch liever meer wilt weten over Lumatek EVSA, of een van de andere producten op dit gebied die we in ons ruime assortiment hebben, dan kunt u hierover altijd contact met ons opnemen.

Duizenden kweekbenoigdheden bij Growexpert

Als u op zoek bent naar de juiste kweekbenodigdheden, dan bent u bij Growexpert aan het juiste adres. In onze webwinkel, maar ook in onze fysieke showroom, vindt u naast de Lumatek elektronische ballast nog veel meer andere producten. U wilt toch ook goede verlichting hebben voor uw planten? Zorg dan dat u hier bij ons de juiste topproducten voor aanschaft.