Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Mini kas

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kweek uw planten in een mini kweekkas van Growexpert.nl

Bij het kweken van planten is het van groot belang dat u hiervoor de perfecte groeiomgeving creëert voor uw gewassen. Een kas is hiervoor een ideale plek, aangezien deze bij uitstek zodanig is ingericht dat elke soort plant hierin floreert. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheid en ruimte om een plantenkas neer te zetten. Een mini kas kan dan uitkomst bieden. Een dergelijke mini kweekkas is een in verschillende formaten verkrijgbare bak, waar u zaadjes of stekjes in kunt kweken. Het is een goedkoop alternatief, waarbij u de gegroeide plantjes na verloop kunt overzetten naar een ruimere plek om verder te groeien.

Een mini kas kopen bij Growexpert.nl

Een mini kas geeft uw planten dezelfde voordelen als een groot formaat kas. Natuurlijk, u kunt er minder in kwijt dan in een normale kas, maar u heeft dan ook een stuk minder zorgen over het formaat van de kas. Daar komt bij dat een mini kweekkas wel degelijk een effectieve manier is om zaadjes of stekjes net dat extra beetje verzorging te geven dat ze in het begin nodig hebben. U kunt een mini kas kopen in een simpele uitvoering, maar ze zijn ook verkrijgbaar met een eigen bewateringssysteem. Hierdoor zijn deze kassen zelfs bijzonder nuttig als u wel de ruimte heeft om een grote kas neer te zetten.

Het assortiment van Growexpert.nl

Bij Growexpert.nl vindt u een zeer grote variatie aan producten die u kunt gebruiken bij het kweken van uw planten. Alles dat u hierbij maar nodig kunt hebben is bij ons te verkrijgen. Op onze website vindt u alle producten die wij verkopen overzichtelijk bij elkaar. U kunt er bij ons zeker van zijn dat u de producten tegen een zeer scherpe prijs aan kunt schaffen. Daar komt bij dat wij u altijd kunnen helpen met deskundig advies. Neem hiervoor contact met ons op, of kom eens langs in onze fysieke winkel in Landgraaf.