vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Opvouwbare tonnen

6 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

6 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Het nut van een opvouwbare regenton

Een regenton is een handig product, waarmee u flink kunt besparen. Een dergelijke ton vangt de regen op, waarna deze direct kan worden getapt en gebruikt om uw planten mee te bewateren. Maar misschien heeft u deze regenton niet permanent nodig, of niet altijd op dezelfde plek. In een dergelijk geval kunt u een opvouwbare regenton overwegen. Een dergelijke opvouwbare ton gebruikt u waar en wanneer u deze nodig heeft, waarna u hem eenvoudig weer opvouwt en in een lade legt als u er klaar mee bent!

Opvouwbare waterton bij Growexpert

In ons assortiment vindt u de opvouwbare regenton uiteraard terug. Bij Growexpert verkopen we namelijk duizenden verschillende producten op het gebied van het kweken van planten. Als u een product niet kunt vinden bij ons, dan is de kans groot dat u dit nergens gaat vinden, zo compleet is onze webshop. En naast de opvouwbare ton vindt u natuurlijk nog vele andere nuttige producten.

Een opvouwbare waterton kopen bij Growexpert

In onze webshop is een bestelling eenvoudig gemaakt. U selecteert het product dat u nodig heeft, vult uw gegevens in en betaalt daarna binnen onze beveiligde omgeving. Het product wordt dan snel en veilig uw kant opgestuurd.