vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Overige Voeding

14 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

14 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Kraandoppen bij Growexpert

In onze webwinkel vindt u duizenden verschillende producten op het gebied van kweken van planten, bloemen en gewassen. Bent u dan ook op zoek naar een product dat aansluit op uw kweekbehoefte, neemt u dan maar eens een kijkje in onze webshop. Naast producten die u wel verwacht in een winkel als de onze, zoals plantenvoeding en kweektenten, verkopen we ook accessoires die u hier misschien niet zo snel zult verwachten. U kunt daarbij onder andere denken aan kraandoppen.

Een kraandop kopen bij Growexpert

Bij Growexpert verkopen we verschillende soorten kraandoppen. Deze doppen zijn op verschillende manier van nut als u een kweker bent. Niet alleen kunt u hiermee kraandoppen vervangen die niet goed meer werken, maar ook kunt u deze doppen gebruiken op kannen die te groot en zwaar zijn om op de reguliere manier te gebruiken. Dop op de kan, slang eraan vastmaken en klaar bent u.

Een kraandop en meer

Naast deze doppen verkopen wij bij Growexpert natuurlijk nog veel meer producten voor uw planten. U kunt daarbij denken aan plantenvoeding, maar ook aan gereedschap, bewateringssystemen, insectenbestrijders en nog veel meer. We weten zeker dat tussen de duizenden producten die wij verkopen ook het product zit dat u zoekt.