vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

PH- en EC-meters

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 55

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Meet regelmatig de kwaliteit van uw planten voor een beter groeiresultaat

Bij het kweken van planten zijn er meerdere dingen die mis kunnen gaan. Twee van de belangrijkste zaken die u bij het kweken in de gaten moet houden zijn de PH-waarde en de EC-waarde. Als deze twee niet in orde zijn geeft dit aan dat u aanpassingen moet maken op de voeding of bodem. Met een PH-meter of een EC-meter houdt u eenvoudig de vinger aan de pols.

Het nut van een PH EC meter

Het is gelukkig niet al te ingewikkeld om bijvoorbeeld de zuurtegraad van de grond waar uw planten in staan in de gaten te houden. De meters die we bij Growexpert.nl verkopen helpen u snel aan de goede informatie om uw kweekbezigheden aan te passen. Het kan natuurlijk ook dat de PH meter of EC meter aangeven dat u geen aanpassingen hoeft te maken. In dat geval weet u dat u op de goede weg bent.

Een PH of EC meter bij Growexpert.nl

Voor de beste PH of EC meters die er te krijgen zijn moet u bij Growexpert.nl zijn. Wij verkopen meerdere verschillende meters, alsmede allerhande andere producten om u bij uw groeiwerkzaamheden te helpen. Kijkt u rustig eens rond op onze site, of kom eens langs in onze showroom.