Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

PLAGRON ALGA BLOOM 1 LITER

Snel Overzicht

PLAGRON ALGA BLOOM 1 LITER


Vanzelfsprekend wilt u alle geïnvesteerde zorg en liefde, uiteindelijk beloond zien in een dankbare bloem- of vruchtvorming van het gewas, het hoogtepunt van de natuur.


Omdat planten tijdens de bloeifase andere hormonen aanmaken en nog even voor u 'op hun tenen moeten gaan staan', hebben ze behoefte aan een aangepast dieet waarmee ze dat mogelijk kunnen maken.


Speciaal voor de bloeifase heeft Plagron de Alga-Bloom ontwikkeld.


Plagron Alga-Bloom is een organisch-minerale vloeibare voedingsstof. Het bevat een nauwkeurig afgewogen verhouding aan fosfaten en kalium die direct opneembaar zijn voor de plant en de bloei optimaliseren, op volledig natuurlijke basis. De fosfor in de Plagron Alga-Bloom zorgt voor een betere wortelontwikkeling en een sterke, rijke bloei. Kalium zorgt voor het transport van de voedingsstoffen door de hele plant en verhoogt de algemene weerstand.


Alga-Bloom geeft uw planten dat belangrijke duwtje, waarmee de eindspurt kan worden ingezet. Plagron Alga-Bloom. een kwestie van geven en nemen.


Plagron Alga-Bloom bevat:


13% fosfor, 14% kalium, 1,5% stikstof, sporenelementen, vitaminen, enzymen, groeihormonen, fermenten en meer dan 20 soorten aminozuren.


Gebruik: Verdun 4 ml met 1 liter water.


Met deze verdunning 1 keer per week begieten.

Normale prijs: € 11,86

Speciale prijs: € 11,27

OF

Details

Alga Bloom is een biologische basisvoeding die speciaal is gemaakt voor het kweken op aarde. Alga Bloom gebruik je in de bloeifase van de plant.