vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

PLAGRON DIAMOND SHIELD 250 ML

Snel Overzicht

PLAGRON DIAMOND SHIELD 250 ML


Diamond Shield is een milieuvriendelijk beschermingsmiddel voor de groeifase en de eerste drie weken van de bloeifase. Dit natuurproduct verhoogt op milieuvriendelijke wijze de weerstand van de plant. Diamond Shield beschermt tegen bacteriën, schimmels, (valse) meeldauw, phytium en botrytus.


Toepassing
Versterkt het natuurlijke afweersysteem tegen schimmels en bacteriën.


Kenmerken
Verbetert de opname van fosfor en kalium Zeer hoge plantverdraagzaamheid Versterkt het natuurlijke afweersysteem Sterk geconcentreerd, dus voordelig in gebruik.


Samenstelling
EG-MESTSTOF. Oplossing van PK-meststoffen (0-20-17). 20% In water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 17% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).


Gebruiksaanwijzing
Voor gebruik goed schudden. 1 ml Diamond Shield toevoegen per 1 liter water (1:1000). Besproei de plant wekelijks met deze voedingsoplossing tot en met de eerste 3 weken van de bloeifase. Vanaf de vierde week van de bloeifase plant begieten.


Verpakking  • Flesje van 250 ml;

  • Fles van 1 liter.

Normale prijs: € 16,29

Speciale prijs: € 15,47

OF

Details

Diamond Shield is een milieuvriendelijk beschermingsmiddel voor de groeifase en de eerste drie weken van de bloeifase. Dit natuurproduct verhoogt op milieuvriendelijke wijze de weerstand van de plant.