vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

PLAGRON PERLITE 60 LITER NO.3

Snel Overzicht

PLAGRON PERLITE 60 LITER NO.3


Perlite (ofwel perliet) is een geëxpandeerd mineraal wat een optimale lucht en waterhuishouding verzorgt in potgrond. Lucht in potgrond is essentieel voor een optimale groei van een plant.

Perlite wordt voornamelijk gebruikt om aardemengsels luchtiger te maken. Je mengt gewoon de gewenste hoeveelheid perlite met je aardemengsel, zorg er wel voor dat je de zaak goed door elkaar mengt. Je dient wel ervoor te zorgen dat je mengsel voor maximaal 30% uit perlite bestaat, dit spul is namelijk zo licht, dat als je meer gebruikt het zal komen bovendrijven tijdens de 1ste watergeefbeurt ! Verder is het een uitstekende buffer voor water & de voedingsstoffen, door zijn onregelmatige oppervlak houd het deze goed vast.


Verpakking: Zak 60 ltr

Tip: Als je met Perlite gaat werken is het verstandig om je luchtwegen te beschermen, Perlite is namelijk erg licht van gewicht waardoor er deeltjes via de ingeademde lucht in je longen terecht kunnen komen.

Normale prijs: € 16,27

Speciale prijs: € 15,46

OF

Details

Perlite (ofwel perliet)is een geëxpandeerd mineraal wat een optimale lucht en waterhuishouding verzorgt in potgrond. Lucht in potgrond is essentieel voor een optimale groei van een plant.