vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

PLAGRON VITA RACE 100ML

Snel Overzicht

PLAGRON VITA RACE 100ML


Plagron VITA RACE (was voorheen Plagron PHYT-AMIN (GROEISTIMULATOR))


Vita Race, voorheen 'Phyt-Amin', is een biologische bladmeststof en groeistimulator voor de groeifase en de eerste drie weken van de bloeifase. Het voorziet de plant in de nodige aminozuren, sporenelementen, natuurlijke mineralen en essentiële natuurlijke hormonen waardoor de groei versnelt en de bloei wordt voorbereid.


Toepassing:
Vitaminenspray voor de groei- en bloeifase.


Kenmerken:  • Stimuleert en versnelt de groei en bloei

  • Verhoogt de weerstand

  • Beschermt tegen hoge zoutconcentraties en uitdroging

  • Stimuleert de productie van bladgroen

  • Stimuleert vertakking en vruchtvorming


Samenstelling:
Water, bietenvinasse, aminozuren en algenextracten. Organische NPK-meststof (6-8-6). 6% Stikstof totaal (N) waarvan 6% organische gebonden stikstof, 8% in water oplosbaar fosforpentoxide (P2O5), 6% in water oplosbaar kaliumoxide (K2O).


Gebruiksaanwijzing:
Voor gebruik goed schudden. Maximaal 5 ml Vita Race toevoegen per 1 liter water (1:200). Besproei de plant wekelijks tot en met de derde week van de bloeifase. Sproei de plant druipnat voor een optimaal resultaat.

Normale prijs: € 6,28

Speciale prijs: € 5,97

OF

Details

Hoewel planten tijdens de bloeifase weer andere behoeften hebben dan tijdens de groeiperiode, zijn er essentiële hormonen die de gehele cyclus van levensbelang zijn. Om het gewas zo efficiënt mogelijk te voorzien van deze belangrijke bouwstof