Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

STEENWOLPLUGGEN Ø38MM PER DOOS

Snel Overzicht

PAPERBUS STEENWOLPLUGGEN Ø 38 MM (60 PER TRAY / 480 PER DOOS)


Paperbus steenwol stekpluggen staan voor homogeniteit en betrouwbaarheid. De ideale basis voor een geautomatiseerde verwerking, uniforme kieming en hoog percentage verspeenbare planten. De vorm en stevigheid van de pluggen zijn van een kwalitatief hoog niveau, wat zowel de machinale en handmatige verwerking aanmerkelijk vereenvoudigt. Elke plug heeft dezelfde dichtheid, stevigheid en vezelstructuur. De verdeling van water, voeding en pH-waarde zijn dan ook gelijk. Dit heeft een positieve invloed op het kiemresultaat.


Uitgebreide test hebben uitgewezen dat stekken die worden gemaakt op 'paperpluggen' tot vier! (4) dagen sneller wortelen dan stekken op gewone stekpluggen.
De reden zit hem in het materiaal zelf; 'Paperpluggen' zijn stekpluggen die zijn gevuld met een steenwolvlok- en perlite mengsel, met een papieren huls.
Dit materiaal heeft zo weinig wortelweerstand, dat de stekken sneller en beter wortelen.


De overwegend verticale vezelstructuur geeft de pluggen de gewenste veerkracht. Een praktisch voordeel bij het verspenen, is dat de plug zijn vorm behoudt, prima contact maakt met het blok en garant staat voor een snelle weggroei. Een goede balans tussen kleine en grote poriën in de steenwol zorgt voor een ideale verhouding tussen lucht en water in de pluggen. De vezelstructuur voorziet in een evenwichtige verdeling van voedingswater door de hele plug. Kortom, paperbus stek-pluggen leggen door hun homogeniteit, flexibiliteit, vorm en stevigheid de basis voor een optimaal kiemproces en een uniform zaairesultaat.


Steenwolvlokken / Perlite mengsel / 60 pluggen per Tray:  • 60 steenwolpluggen per tray;

  • 8 trays per doos;

  • 480 steenwolpluggen per doos;

  • Afmeting steenwolplug Ø38mm x 4cm;

  • Afmeting tray 52.5 x 30.5 x 5 cm.

Normale prijs: € 48,00

Speciale prijs: € 45,60

OF

Details

Paperbus Stekpluggen Ø38 MM (60 stuks per tray / 480 stuks per doos) Paperbus steenwol stekpluggen staan voor homogeniteit en betrouwbaarheid.