vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Stekkers

3 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

3 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Krachtige stekkers bij Growexpert

Als u bij het kweken gebruik maakt van elektriciteit, dan begrijpt u dat dit zo veilig mogelijk moet gebeuren. Zeker als u bijvoorbeeld krachtstroom gaat gebruiken moet u er zeker van zijn dat elke aansluiting veilig is. U heeft hier een speciale stekker voor nodig, een krachtstroom stekker om precies te zijn, die een grotere kracht aan kan dan een standaard stekker. Deze krachtstroom stekkers kunt u vinden in onze webshop.

Hoge spanning, veilige aansluiting

Bij krachtstroom kan de spanning oplopen tot wel 400 volt. U begrijpt, dat moet zo veilig mogelijk aangesloten worden. We willen u er graag op wijzen dat dit hogere voltage er niet gelijk aan staat dat krachtstroom minder veilig is dan gewone stroom. Zolang u ervoor zorgt dat alle aansluitingen veilig zijn, onder andere door middel van een krachtstroom stekker, dan hoeft u zich geen zorgen te maken.

Meer weten over krachtstroom stekkers

Krachtstroom wordt vaak gebruikt in kassen en in kweekruimtes. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u met uw vragen altijd contact met ons opnemen. U kunt ons een mailtje sturen met uw vragen, of telefonisch contact met ons zoeken. Als u op zoek bent naar een goede stekker voor krachtstroom kunt u ook een keer binnen lopen in onze uitgebreide showroom, waar wij al onze producten voor u klaar hebben staan.