TOPSHIELD PRO SPREADER

€ 18,00

De Topshield Pro is een lichtgewicht kunststof deflector. Deze is ontwikkeld om onder een lamp van maximaal 600 watt gemonteerd te worden.  Door het gebruik van de TOPSHIELD PRO wordt het teveel aan licht en warmte weg gereflecteerd (lees: afgevoerd).

- +
TOPSHIELD PRO SPREADER
Art.nr.: a018902

De TOPSHIELD PRO en XL1 REFLECTOR zijn hoogwaardige, innovatieve in Nederland ontwikkelde en geproduceerde producten. Het reflectie-systeem bestaat uit een luchtgekoelde reflector de XL1 en de TOPSHIELD PRO spreader. Door deze unieke combinatie is het TOPSHIELD PRO XL1 reflectie-systeem ook uitermate geschikt voor gebruik in lagere ruimtes.

TOPSHIELD PRO The ultimate spreader
De Topshield Pro is een lichtgewicht kunststof deflector. Deze is ontwikkeld om onder een lamp van maximaal 600 watt gemonteerd te worden.  Door het gebruik van de TOPSHIELD PRO wordt het teveel aan licht en warmte weg gereflecteerd (lees: afgevoerd). Hierdoor wordt een ‘hot spot’ voorkomen. Tegelijkertijd laat de TOPSHIELD PRO wel licht door.

Door de ‘hot spot’ weg te halen, kan men de lamp veel dichter boven de planten hangen. Daarbij blijft de spreiding van het licht optimaal. Door deze optimale spreiding worden aanzienlijke voordelen behaald. Dit alles leidt tot meer opbrengst dan bij  vergelijkbare conventionele systemen. 
Warmte op planten wordt sterk verminderd, licht wordt effectiever gebruikt.

Afmetingen gemonteerd: 28 x 14 x 6 cm

shippingVerzending wereldwijd
returnGratis retour binnen 7 dagen indien in aanmerking komend, zo eenvoudig
supplierLeverancier geeft rekeningen voor dit product
paymentBetaal online of bij ontvangst van goederen