VENTS 100 VKO TURBO AXIAAL VENTILATOR Ø 100 MM + 104 MM / 135 M³

€ 15,15

De axiale inline-ventilatoren van Vents zijn ontworpen als afzuigings- en toevoerventilatie met een capaciteit van maximaal 358 m3/h. De ventilatoren zijn geschikt voor continue of periodieke afzuiging van onder andere badkamers, douches en keukens. De Vents 100 VKO Turbo realiseert bij een lage luchtweerstand een lage tot middelgrote luchtstroombeweging van 135 m3/h voor korte afstanden.

- +
VENTS 100 VKO TURBO AXIAAL VENTILATOR Ø 100 MM + 104 MM / 135 M³
Art.nr.: c320004

De axiale inline-ventilatoren van Vents zijn ontworpen als afzuigings- en toevoerventilatie met een capaciteit van maximaal 358 m3/h. De ventilatoren zijn geschikt voor continue of periodieke afzuiging van onder andere badkamers, douches en keukens.

De Vents 100 VKO Turbo realiseert bij een lage luchtweerstand een lage tot middelgrote luchtstroombeweging van 135 m3/h voor korte afstanden. De behuizing en de waaier zijn gemaakt van hoogwaardig duurzaam ABS-kunststof, UV-bestendig. Dankzij het slimme design is de efficiëntie van de ventilator hoog en de levensduur lang.

De betrouwbare, sterke elektromotor is ontworpen voor continu gebruik en vereist geen onderhoud. Bovendien is de motor uitgerust met een beveiliging tegen oververhitting. De ventilator wordt geregeld via een schakelaar in de kamerverlichting. Deze schakelaar is apart verkrijgbaar. Snelheidsregeling is mogelijk via een thyristor snelheidsregelaar.

De ventilator is gemonteerd in een bijpassende kanaalafmeting en is geschikt voor luchtkanalen van Ø 100 mm. Bevestig de ventilator in geval van een flexibele kanaalverbinding voor de veiligheid altijd even met klemmen.

De prestaties verhogen? Installeer dan twee ventilatoren in serie.

Specificaties

  • Frequentie: 50/60 Hz;
  • Spanning: 220-240 V;
  • Energieverbruik: 16 W;
  • Stroom: 0,1 A;
  • RPM: 2300;
  • Maximale luchtcapaciteit: 135 m3/h;
  • Geluidsdrukniveau op 3m: 38 dB;
  • Gewicht: 0,41 kg.
shippingVerzending wereldwijd
returnGratis retour binnen 7 dagen indien in aanmerking komend, zo eenvoudig
supplierLeverancier geeft rekeningen voor dit product
paymentBetaal online of bij ontvangst van goederen