VENTS TT PRO 125 RV MIXED-FLOW VENTILATOR Ø 125 MM / 240 M³ + 350 M³

€ 76,47

De Vents TT PRO 125 RV Mixed-Flow Ventilator is uitgerust met een enkelfasige, krachtige motor met een lage energiebehoefte die te bedienen is via de ingebouwde snelheidsschakelaar. Deze PRO ventilator verdeelt de luchtstroom op een zodanige wijze dat de beste combinatie van hoge prestaties, verhoogde druk en laag geluidsniveau wordt bereikt.

- +
VENTS TT PRO 125 RV MIXED-FLOW VENTILATOR Ø 125 MM / 240 M³ + 350 M³
Art.nr.: c320510

De VENTS TT- en VENTS TT PRO-ventilatoren zijn specifiek ontworpen voor toevoer- en afzuigventilatie van gebouwen die een hoge druk, krachtige luchtstroming en laag geluidsniveau vereisen. Zo zijn de ventilatoren ideaal voor de ventilatie van badkamers, keukens en andere vochtige ruimten, evenals voor ventilatie van flats, huizen, winkels, cafés, enzovoort.

De Vents TT PRO 125 RV Mixed-Flow Ventilator is uitgerust met een enkelfasige, krachtige motor met een lage energiebehoefte en beschikt over een thermische oververhittingsbeveiliging om overbelasting van de motor te voorkomen. Dankzij de kogellagers is de levensduur van de motor verlengd tot 40.000 uur bij non-stop gebruik.

De PRO-versie heeft naast een zeer krachtige motor, een geoptimaliseerd design met een behuizing gemaakt van laag ontvlambaar polypropyleen. Bovendien is de inlaat uitgerust met een collector om soepele luchtinlaat naar de ventilator mogelijk te maken. De waaier in de vorm van een hemisfeer en messen met profiel verhogen de circulaire snelheid van de luchtstroom en bieden een hogere druk en capaciteit in vergelijking met standaard axiale ventilatoren. Tot slot zorgen de diffusor, waaier en richtschoepen bij de uitlaat van de ventilatorbehuizing ervoor dat de luchtstroom op een zodanige wijze wordt verdeeld dat de beste combinatie van hoge prestaties, verhoogde druk en laag geluidsniveau wordt bereikt.

Met de ingebouwde schakelaar regelt u de snelheid van de ventilator (optie V). Het is ook mogelijk om hiervoor een externe schakelaar te gebruiken en de mogelijkheden uit te breiden door een timer met instelbare uitschakelvertraging aan te sluiten. Beide zijn apart verkrijgbaar.

Na het losmaken van een aantal klemmen, zijn de waaier en het motorblok uitneembaar. Dit maakt onderhoud van de ventilator snel en eenvoudig. Een volledige demontage is niet nodig. U haalt simpelweg het centrale blok uit de behuizing en kunt het vereiste onderhoud uitvoeren.

De ventilator kan op ieder punt en in elke hoek van het ventilatiesysteem worden geïnstalleerd. Meerdere ventilatoren binnen één systeem installeren, is geen probleem. Ook handig: de ventilator wordt geleverd inclusief snoer en stekker.

Specificaties

 • Type: uitlaat, toevoer;
 • Frequentie: 50/60 Hz;
 • Voltage: 230 V;
 • Energieverbruik: 25-29 W;
 • Stroom: 0,11-0,13 A;
 • RPM: 1630-2300;
 • Maximale luchtcapaciteit: 240-350 m3/h;
 • Geluidsdrukniveau op 3 m: 27-32 dB;
 • Spigotmaat: 125 mm;
 • Gewicht: 2,15 kg;
 • Montage: inline;
 • Beschermingsklasse: IP X4.
shippingVerzending wereldwijd
returnGratis retour binnen 7 dagen indien in aanmerking komend, zo eenvoudig
supplierLeverancier geeft rekeningen voor dit product
paymentBetaal online of bij ontvangst van goederen