vestiging HORN
vestiging Landgraaf

Vragen?
Landgraaf 045-5111201

Vertafort Booster Tablet Mix Pack 3 pieces

Snel Overzicht

Vertafort Booster Tablet Mix Pack 3 pieces

Normale prijs: € 9,99

Speciale prijs: € 9,49

OF

Details

Het Vertafort Booster Tablets Mix Pack is een all-in-one booster pakket voor zowel de vegetatieve fase als de bloeiperiode tijdens het leven van uw  gewas. De formules bevatten alle macro- en micro-elementen die uw gewassen nodig hebben om gezond te blijven en jou te belonen met sappige vruchten. De Growth Booster Tablet zorgt voor een optimale opname van alle complexe chemicaliën die nodig zijn voor een snelle ontwikkeling van een flink wortelsysteem. Deze stoffen verhogen de weerstand van de plant tegen ongedierte en ziektes, zowel in de zaailing fase als de vegetatieve fase. De Bloom Booster Tablet mix is speciaal ontworpen om de hoeveelheid voedingsstoffen te verhogen die het hardst nodig zijn tijdens de ontwikkeling van bloemen of vruchten.

De Vertafort Booster Tablets zijn ontzettend eenvoudig in gebruik. Ze worden beschouwd als voedingssupplementen en komen geweldig tot hun recht als ze worden gecombineerd met hoogwaardige meststoffen. De samenstelling van Vertafort Pellets sluit bijvoorbeeld perfect aan bij de Vertafort Booster Tablets, zodat de best mogelijke resultaten kunnen worden behaald.

HET GEBRUIK VAN DE VERTAFORT BOOSTER TABLET MIX PACK

Vertafort Booster Tabletten zijn eenvoudig in gebruik. Los simpelweg een Booster Tablet op in water en gebruik deze mix om je planten water te geven zoals je altijd doet.

TIJDENS DE GEHELE VEGETATIEVE FASE

1 x Growth Booster Tablet (3g) opgelost in 3-5 liter water maakt de Growth Booster mix.

TIJDENS DE BLOEIPERIODE

1 x Bloom Booster Tablet (5g), opgelost in 5-8 liter water maakt de Bloom Booster mix.