Vragen?
Bel: 045-5111201

NIEUW IN HET ASSORTIMENT
ELIXER VOEDING
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
TOP ASSORTIMENT VOEDING
Bekijk ons uitgebreide assortiment aan voeding! Merken zoals Canna, Aptus en Hortifit
Image is not available
Arrow
Arrow
Slider

Vloerventilator

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

1 Item(s)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in

Vloerventilatoren: verplaatsbare bries

Als serieuze thuiskweker wilt u het beste voor uw planten: krachtige lampen, voldoende verwarming en een optimale luchtvochtigheid. Omdat het binnenklimaat van uw buitenklimaat afhangt, zult u constaat maatregelen moeten nemen. Wordt het te warm, dan kan een verplaatsbare vloerventilator de warme lucht bij de toppen van uw planten afvoeren. Met deze bries bootst u meteen de natuurlijke habitat van uw planten na. Maar welk model vloerventilator past nu het beste bij uw kweekruimte? Bekijk hier de verschillende modellen vloerventilatoren en maak vandaag nog uw keuze.

Vloerventilatoren bij Growexpert.nl

Het gebruik van een vloerventilator is aan te raden, en dan niet alleen maar omdat ze makkelijk verplaatsbaar zijn. Vloerventilatoren zijn daarnaast namelijk ook in staat met een hoge capaciteit te werken. Vloerventilatoren zijn onder vele verschillende namen verkrijgbaar. Ze worden ook wel zuilventilator, torenventilator en kolomventilator genoemd. Terug naar de voordelen van vloerventilatoren. Ze zijn bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar, zodat u precies kunt richten waar u de lucht naartoe gestuurd wilt hebben. Er zijn modellen die automatisch kunnen draaien, maar meest voorkomend zijn de modellen die alleen kunnen staan. Deze zult u dan zelf moeten verplaatsen, indien nodig. Er zijn heel wat verschillende fabrikanten die zich op de markt van de vloer ventilatoren begeven. Hierdoor kunnen deze ventilatoren vaak tegen scherpe prijzen worden aangeboden.

De krachtige vloer ventilator

Er zijn luxe modellen vloer ventilator te koop die voorzien zijn van timers en zelfs displays. Bij deze is het mogelijk ze in te stellen wanneer ze actief moeten zijn, en met welke kracht. In kleinere ruimtes is het nu eenmaal niet nodig om constant met topvolume te blazen, hier volstaan de lagere standen. Het gebruik van deze lagere standen is dan ook nog eens energievriendelijker. Een vloerventilator is makkelijk schoon te houden. Deze ventilatoren zijn zonder problemen op een tafel te tillen en open te maken, zodat de bladen van de ventilator schoongemaakt kunnen worden. Voor informatie over deze ventilatoren kijkt u op onze site, of neem anders vrijblijvend contact met ons op. Samen kunnen we bekijken welke ventilator het beste bij uw specifieke situatie past.